Design de ambalaje /
Proiectări de stanțe

Cutia de pizza! Ambalajul suprem! Numai când o vezi, îți crește apetitul instant, chiar dacă ești la dietă. Daaar, nu poate arăta oricum. Trebuie să se vadă de la depărtare a cui este, trebuie să „îți facă cu ochiul. Nu se știe niciodată cum un simplu trecător pe stradă, îl vede pe curierul biciclist de la firma „Foamea pe Roți” (e inventată, nu vrem să facem reclamă gratuită 😊) cum plimbă o pizza aburindă și vrea și el una, culmea, exact de la firma evidențiată pe cutie.
Dar să lăsăm pizza pentru momentele în care ne vom întâlni să semnăm contractul sau să dezbatem de ce tu vrei să folosești un pantone „x” și noi îți vom spune că e mai cool pantone „y”.
Deci, ca să te recunoască toată lumea de la o poștă, lasă-ne pe noi să îți facem cutiile, separatoarele, display-urile și alte tipuri de ambalaje. Chiar putem și garantăm că îți vor plăcea atât de tare, încât data viitoare vei da tu o pizza!
Deși ne vom repeta, dar „repetitio mater studiorum est” (e singura expresie de la ora de latină despre care ne amintim; ups, am uitat de „in vino veritas”; hai că merge cu o pizza), nu avem formular de „solicită o ofertă”. Este prea impersonal. Pe noi trebuie doar să ne suni și îți vom răspunde (dormim cu telefonul sub pernă 😊).

Locatie

Bucuresti

Email

contact@fdgraphicsart.ro

Contact

0723316790

Call Now ButtonSUNĂ ACUM