Pliante

Câte pliante ai găsit tu în cutia poștală și le-ai ignorat? Sau de câte ori un puști aflat la o gură de metrou te îmbia să nu-l ignori pentru că voia să-ți ofere un pliant fie cu un meniu al unei pizzerii sau al unui salon de cosmetică? Sau chiar al unei asociații de voluntari care dorea să îți comunice că “mâine” se vor aduna să strângă în urma unora care au uitat de primii 7 ani de acasă și au nevoie de ajutorul tău?

Noi putem și avem tot ceea ce trebuie ca pliantul tău să ajungă în mapa cu “bunătățuri” sau “înfipt” cu o piuneză pe un panou de plută care tronează chiar în biroul (“ghici al cui?) clientului tău sau pe frigiderul unei gospodine care spune “STOP, azi comandăm fast food” sau în rucsacul unui liceean/student care dorește să facă voluntariat sau internship sau să mănâce la “împinge tava”.

Ai nevoie de un text “call to action” sau poate dorești unul emoțional! În funcție de profilul afacerii tale putem să îți oferim exact ceea ce trebuie. Și unde mai pui că grafica va fi în asentimentul textului!

Mai are sens să spunem că indiferent de dimensiunea pliantului, că îl vrei “împăturit” în 2, 3 sau 4, că îl vrei rotund, pătrat sau hexagonal – nici nu contează! Le facem pe toate așa cum nici nu te-ai  gândit că ar putea arăta produsul tău!

Locatie

Bucuresti

Email

contact@fdgraphicsart.ro

Contact

0723316790

Call Now ButtonSUNĂ ACUM