Broșuri

În zilele noastre broșurile și revistele sunt destinate a ajunge la coșul de gunoi. De ce? În era digitalizării, când totul se află “la un click distanță”, tendința este de a da un search pe google și uite cum poți afla o multitudine de informații, pe care tu le crezi corecte. Uneori este adevărat dar de cele mai multe ori nu. Nimic nu se compară însă cu acel ceva palpabil, în cazul de față broșura sau revista.
O broșură bine realizată, de o calitate excepțională, este ca o carte de vizită. Ea poate spune o întreagă poveste despre tine: cât de atent ești la detalii, cât de mult contează calitatea, care este puterea ta de a-ți educa, învăța sau ajuta posibilul partener în business.
Noi oferim toate acestea și chiar mai mult decât atât: îți putem îndruma pașii către un produs finit de o calitate excepțională și pentru care garantăm că un coș de gunoi nu va fi niciodată ultimul drum al broșurii sau revistei tale.
Așadar, editare în orice format? Desigur că facem! Capsate, broșate, cusute cu ață (și nu doar albă 😊)! Se rezolvă și asta! Culori speciale, folio, CMYK, emboss, lac selectiv? Rastere AM și FM? E puțină ceață? Sau sunt niște termeni nefolosiți în business-ul tău? Le rezolvăm noi pe toate!
Pentru că noi vorbim limba clientului! Tu spune-ne ce îți dorești și noi traducem în limbaj tehnic, astfel încât, la final, toată lumea să fie mulțumită.

Locatie

Bucuresti

Email

contact@fdgraphicsart.ro

Contact

0723316790

Call Now ButtonSUNĂ ACUM